sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Viimeiset tontut uunista ulos

Onpas hyvä tunne, kun työ miellyttää tilaajaa :) Näitä tehdessä olin jo ihan aloitusvaiheessa sitä mieltä, että ei tule mitään, tyhmät naamat tulee! Vanu oli ihan kummallista ja outoa, eikä meinannut millään "toimia" hyvin. Eikä ilmeetkään olleet sellaiset kuin olisin halunnut. Johtui siitä vanusta sekin, etten saanut kiristeltyä ja venyteltyä tarpeeksi.

Onnellinen tonttupariskunta.Ihan hyvät näistä sitten lopulta tuli. Näin on toki käynyt aikaisemminkin  joidenkin naamojen kanssa, esimerkiksi sen yhden, mikä muistutti ensin meidän Presidenttiämme...

Tämä tonttupariskunta pitelee yhdessä koria, johon voi laittaa jotain. Tonttumiehen käsi on hellän suojelevasti rouvansa olkapäällä.

Niin on ahkerasti tonttuja tehty, että alkaa villat olla lopussa. Seuraavaksi täytyykin tilata keväisempiä ja kesäisempiä värejä :) Kuusi on kotona jo keittiön nurkassa, eilen vain kahdesti luulin, että seuraavana päivänä olisi jo jouluaatto. Niin on ollut kiirettä ja täpinää, ettei ajatuskaan enää kulje normaalisti :) Huomenna maanantaina on vielä auton katsastus, ja hetken olen tuotteitakin vielä myymässä. Sitten rauhoitun joulun viettoon. Tiedän vaan, etten voi olla jotain tekemättä, eli en lupaa vain olla :)

Tässä joulukuun aikana kuulemieni asioiden perusteella on ilahduttavaa, miten moni aikuinenkin on oikeita tonttuja nähnyt. Olen nimittäin monta kertaa kuullut, kuinka tekemäni tontut "ovat niin aidon näköisiä" :) Se näkee, joka uskoo ;) HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!

9 kommenttia:

 1. Toistan varmaan itseäni, mutta kyllä kaikilla sinun tekemillä tontuilla on sielu ja sydän!
  Meilläkin muuten ihan oikeasti asuu ainakin yksi tonttu silloin tällöin, ja se en ole minä!
  Hih! :) Ihanaa Joulun aikaa teille ja toki saa touhuta silloin kun se on mieleistä tekemistä!
  Nähdään pian ja tosi mukava kun perustit tämän blogin!

  VastaaPoista
 2. Mie alan uskoa, että tällä talolla on vaikutusta noiden tonttujen persoonan muodostumiseen. Saavat oppia vanhoilta kotitontuilta ;) Ei mun tontut ennen ihan tollasia olleet :D Meillä kävi tänään kylässä pieni poika, josta kuulemma tulee isona oikeasti tonttu :) Mukavaa, että jotkut jaksaa lukea :) Nähdään :)

  VastaaPoista
 3. Se pieni poika ei ole enää varma haluaako tontuksi,ajatus joulupukiksi rupeamisesta on alkanut myös houkuttaa.
  Niin tilaaja kuin tonttupariskunnan saajatkin olivat enemmän kuin tyytyväisiä lopputuloksesta.
  Kori sai täytettä jouluisista suklaanamuista ennen uuteen kotiin menoa.
  Hoitajatonttu pääsee uuteen kotiin huomenna.
  Kaunis kiitos että teet noita kaikkia ihanuuksia ja lämmintä joulu teille molemmille.
  Ps.Kiitos myös ihquista sydämistä

  VastaaPoista
 4. :) yleneminen heti mielessä :) Ihanaahan se on, että löytyy vielä ihmisiä, jotka arvostavat käsitöitä <3 Se oli vähän niinkuin teidän perheen mobile, eli te mobiilisti :D Joulua :)

  VastaaPoista
 5. Juu ei näistä tontuista kyllä mitenkään näy päälle, että tekemisessä olisi tuskaa ollut! =) Oikein hyvää joulua sinulle!

  VastaaPoista
 6. Hyvää ja Rauhallisen tunnelmaista Joulua!

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtavia nää sun tekemät hahmot!! Mä katoin että tuo tottu-ukko on kiipeämässä muorin selkään :D ja olin jo kirjoittamassa että ihanan hassunkurisia, mutta yövuorosilmät taas teppostelee :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos :) Hehhee, tai Jennin mieli teppostelee ;) Vaikka eihän sitä tiedä, mitä nämäkin ihmissilmien välttäessä puuhastelevat... :D

  VastaaPoista