tiistai 5. elokuuta 2014

Löytö

Pitäisi ehkä muuttaa tämän blogin kuvausta, alkaa olla jo jonkin verran tätä omaa elämääkin täällä mukana, niin kai tämä on vähän myös sellainen laifstail-blogi :)

Aikaa on vielä 10kk, ja ensimmäinen hankinta tehty. "Jotain vanhaa". Luulin etsintään menevän kauan, mutta löytyikin ihan nopeasti netin kautta, nimittäin vanha hopeinen medaljonki, minne saan kaksi kuvaa sisälle. Pääsevät jo poissa olevatkin ihmiset mukaan juhliimme :) Sitäpaitsi tuollainen koru on enemmän minun tyyliseni kuin esimerkiksi helmet. Nyt kun näin hehkutan löytöäni, niin sitten ei tietenkään puvun kanssa käy ollenkaan... :D

Jotain vanhaa...
Medaljonki löytyi FleaRoomista, missä on myynnissä second hand- ja vintagekoruja. Nyt en voinut muuta ostella, mutta katselin toki! Iik! Koruja pääset katsomaan täältä. Minä olen ihan innoissani tästä nettikaupasta! Nopean toimituksen lisäksi tuntui kuin minua olisi palveltu henkilökohtaisesti miltei kasvokkain, oli kiva saada tuollaista postia.

Eilen löysin pienen osan vanhaa innostusta, ja aloitin villasukkien neulomisen. Vielä osaan :) Mielessä pyörii jo vanhojen pussilakanoiden repiminen kuteeksi, ja sitten virkkaamaan mattoa! On se syksy ja talvi senkin takia ihanaa aikaa, että silloin tulee tehtyä enemmän kaikkea, ainakin minä teen. Kesällä olisi ihana tehdä ulkona, mutta kun on itikoita ja paarmoja, en tykkää! Joo, joo, linnuilla on sitä syötävää, mutta jäisihän niille ne kaikki sellaiset ötökät, mitkä ei inise eikä pure. Niitä itikoita ja paarmoja ei yksinkertaisesti vaan tarvita. Niin, eihän siitä syksystä vielä oikein tietoakaan ole, mitä nyt koulut alkaa, ja kerhotkin pian.

Haukkukutsu kuului, että nyt iltalenkille! Päivällä on turha yrittääkään, kaveri haluaisi vaan makailla varjossa. Ja illalla vielä villasukan tekoon.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niinpä! :) Vieläpä noin äkkiä löytyi, yleensä kun jotain tiettyä etsii, niin eipä löydy. Joko kävit kurkkaamassa sivuja?

      Poista