keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Postimyyntivaimo

Tarkemmat anteeksipyynnöt ja vuodatukset lopussa, ensin julkaisen jo vanhan tekeleeni...

Eli tässä on tontturouva, jonka nimeä en muista. Hänet tilattiin postin kautta toimitettuna puolisoksi aiemmin tekemälleni Täpinä-tontulle. Niin innokkaana odotti miehensä luokse pääsyä, ettei meinannut pystyssä pysyä!

En näitä persjalkaisia ja huovutettuja tonttuja enää ollut tehnyt, enkä tämän jälkeen ole tehnyt, koska tuo huovutusneulalla tikuttelu ei oikein onnistu enää. Mutta sain tehtyä!

Joulun aikaan näin kuvan, missä pariskunta poseeraa jouluisissa tunnelmissa uudessa kodissaan Karstulassa. Hyvin ovat viihtyneet. Onneksi rouva kelpasi Täpinälle.

On niin huono omatunto, kun en ole tähän blogiin jaksanut laittaa yhtään energiaa tai aikaa. Nyt kone on vähän paremmassa kunnossa, minä en, mutta jospa saisin noita tässä välissä valmiiksi saatujen töiden kuvia välillä julkaistua. Syvät anteeksipyynnöt siis. Mukava on ollut kuitenkin huomata, että blogia käydään välillä kurkkaamassa.

Terveys siis reistaa edelleen, eikä vieläkään tiedetä miksi. Eipä tunnu kovin kiire lääkäreilläkään olevan. Kiireelliset lähetteet muuttuu matkalla hyvin hitaiksi jne. Mutta sinnittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti