tiistai 24. syyskuuta 2013

Olkkarin uusi pöytä

Mosaiikkipöytähän tästä piti tulla, mutta pohjana ollut levy päätti elää ihan omaa elämää laastin levityksen jälkeen. Liimaamisen jälkeen levy taipui vain vähän kostuttuaan, mutta asettui hyvin painon alla, seuraavassa kuivumisessa ei edes painot auttaneet. Lopputuloksena kupruillut ja muutamasta kohdasta haljennut mosaiikkityö. Tauluna se olisi jopa kivan näköinen, eli ehkä siihen joskus teen jonkinlaiset kehykset :)

Eikä tämä nyt niin ole, että siinä on särkynyt sydän, ehkä vähän paikkailtu vain :)

Pöydän runko on koottu kolmesta pienestä trukkilavasta, alla on pyörät. Lavat maalasin valkoiseksi, samaa maalia sipaisin vähän ikkunan pokiinkin. Pöytä sai nyt siis väliaikaisen kannen vanhasta ikkunasta, joka oli noiden pienten trukkilavojen päälle melkein täydellisen kokoinen. Lasiin tein "lasimaalauksen" kalvovärien lopuista, joilla olen tehnyt vessan ikkunaan näkösuojan. Osa paloista oli tarkoitus jättääkin kirkkaiksi, ja niin oli tehtävä, koska maali loppui :)

Alahyllyille olisi nyt löydettävä sopivan kokoiset korit tai laatikot, ja ylähyllylle tulee todennäköisesti pian valot, jotka näkyy sitten lasin läpi :)

9 kommenttia:

 1. Todella hieno, eikä mikään tusinatavara! Trukkilavat ovat kyllä monikäyttöisiä.. mielikuvitus vaan on rajana :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Tuo oli vähän ylläri miehellekin, tykkäsi, onneksi :D Vaikka ennemmin taitaa yllättyä, jos mikään ei ole kotona muuttunut vähään aikaan...

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno lopputulos! Ja taatusti uniikki! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Alan itsekin alkanut tykkäämään tuosta väliaikaisesta kannesta, kun sitä oon tässä muutamana iltana katellut... :)

   Poista
 4. Onpa sinulla kivoja ideoita. Minäkin kaipaisin uusia "tuulia" ja tuommoisia uniikkitavaroita! Taidankin pestata sinut meille muutamaksi päiväksi katselemaan vähän sillä silmällä, että mitäs voitas tehdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mites olis teille se mosaiikkipöytä? :) Valkoisia laattoja meillä on, ja valkoista laastiakin on vielä. Tottakai teen :)

   Poista