keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Syksy tuli ovelle asti

Eipä ole pitkä aika, kun kerroin, etten pidä keskeneräisistä töistä... Hmm, nyt niitä alkaa olla jo monta, mutta toisaalta vaihteluahan se vaan tuo, kun odottelun jälkeen pääsee taas jotain muuta jatkamaan.

Lakanoita sain lisää, ja käytinkin ne jo, mattoprojekti on siis edelleen kesken. Muutama päivä sitten rikottiin laattoja, ja liimattiin ne levylle, tänään laitoin saumalaastin. Mosaiikkia siis. Toivottavasti tulee hyvä, niin saadaan vielä joskus uusi pöytä olohuoneeseen. Sukkahousunaamojakin olen muutaman tehnyt lisää, en ymmärrä miksi niistä tuntuu tulevan suurempia ja suurempia, samasta sukkamerkistä tehty kaikki viimeisimmät. Ehkä omassa päässä on niin paljon asioita, että se vaikuttaa jo hahmojenkin päihin? :D

Eilen oli siivouspäivä, ja täytyihän minun taas vaihdella joidenkin huonekalujen paikkoja, tuntuu jotenkin enemmän siivotulta. Koira mökötti loppuillan, hän kun ei pidä imurista, eikä siitä, etten ehdi häntä huomioimaan :) Poikaaankin olen tuon muutosinnostuksen näköjään tartuttanut, huone meni uusiksi, mutta hyvä siitä tuli. Saakin siellä muutoksia tehdä, pääasia että viihtyy (läksyjen parissa ja muutenkin).

Syksyn satoa oveen heitettynä :)

Ulko-oveen tekaisin puista pudonneista risuista yksinkertaisen syksyisen kranssin. Koristeet on Tiimarista, eli itse poimittua siinä on vain nuo oksat. Tuossa ovessa se saa ehkä olla siihen saakka kunnes alkaa tuntua talvelta :)

6 kommenttia:

 1. Minullakin on "liikkuvat huonekalut" eli järjestelen ne hyvin usein uudelleen. Niin tulee siivottua paremmin ja se on hauskempaa :)
  Ja poikani olen minä myös opettanut siihen. Huomauttavat jos joskus on liian kauan sama järjestys :)
  Kohta ei Tiimarista enää ostella mitään. Harmillista..Kyllä sieltä aina silloin tällöin tuli tarvikkeita hommattua. Sinäkin olet kivoja sieniä löytänyt kauniiseen kranssiisi.

  VastaaPoista
 2. Tiimari muuttui harmiksi enemmän sisustuskaupaksi, niin eipä sieltä itsekään tullut niin paljon enää ostettua tarvikkeita. Netistä sitten tilailin, kun sieltä sai. Ehkä tuo kranssi tarvitsisi vähän lehtiä tms. en tiedä, katselen sitä vähän aikaa, ja todennäköisesti lisään vielä jotain :)

  VastaaPoista
 3. Minusta kranssi on kyllä hieno juuri näin! Ihanan syksyinen! Kunpa itsekin saisin taas tuoreita risuja, niin pääsisi pitkästä aikaa kranssinvääntelypuuhiin! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuohon kranssiin käytin kuivuneita risuja, kieputin rautalankaa ympärille, niin pysyivät kasassa, ja sai muotoiltua. Sateessa ne oli ensin jonkin aikaa, niin pikkuisen tuli joustoa :) Pianhan sitä täytynee muutama talvinen kranssi tekaista, on niitä välillä kiva tehdä :)

   Poista
  2. Hyvin olet kyllä saanut risut taipumaan, jos ovat kuivia olleet! Itse olen joskus liotellut kuivia risuja niin, että olen laittanut risut esim. kottikärryihin ja kaatanut lämmintä vettä päälle ja liottanut yön yli. Aamulla ne ovat aika taipuisia, mutta eivät toki silloinkaan tuoreen risun veroisia.

   Poista
  3. Juu, tollasia kesän aikana puusta pudonneita, mitä olen kerännyt ulkona olevaan isoon ruukkuun. Kyllähän ne vähän risahtelee taitettaessa, mutta rautalanka pitää kasassa, ja yllättävän taipuisia ovat. Mutta onhan ne tuoreet ihan eri asia :)

   Poista