lauantai 30. marraskuuta 2013

Tonttutehtailua

Minä jo mietin, että milloin se tulee, luovuuden loppuminen ja totaalinen kyllästys tonttujen tekemiseen. Eipä ole onneksi vielä tullut, vaikka tonttuja on tullut tosiaan tehtyä. Onneksi on muitakin suunnitelmia, tai siis pitää muutakin tehdä, kuin niitä tonttuja.

Tässähän näitä alkaa olla...
Etualalla ryhmäkuvassa näkyy hieman nuorempi tyttötonttu, joka pitää sylissään neulottua sydäntä. Sydämen saa pois, ja tilalle voi laittaa jotain muuta. Sen jälkeen on tomera lettipää paistinpannunsa kanssa. Ensimmäinen  koritonttu on hieman ujon oloinen vanhempi tonttuherra, vieressään tähystäjätontun velipoika oman korinsa kanssa. Loput onkin jo esitelty aiemmin.

"Uijuijui, oho, mitä se tekee tuon kameran kanssa..."

"Oi, kuvataan, nytkö? Näinkö?" Hieman jännittynyt hymy :)
Ja sitten jo vähän rennommin...
Nuo kaksi tonttua ovat tosiaan kuin veljekset, niin on samaa näköä nenissä ja ilmeissä :D

Kaksi päätä odottaa vartaloitaan, ja kolme naamaa on nyt kuivumassa. Ja loppuu villasukat (siis sellaiset, jotka joutavat tuohon käyttöön...), loppuu sukat ja sukkahousut, ja loppui lankakin! Eikä nuo villatkaan enää pitkään kestä. Hitsi vieköön! No mutta parempi niin kuin että jäisivät käyttämättä :) Sitten täytyy vaan siirtyä ompelu- ja neulomishommiin. Enää kaksi viikkoa aikaa...

Niin ja se työhuone. Sitähän ei vieläkään ole, mutta tilanne on ratkaistu väliaikaisesti. Oli nimittäin tehtävä: viedä pöytä pois terassilta, ja tavoite: saada työpöytä. Eli terassilta siirtyi tuo vanha pirtinpöytä salin lattialle, ja tsädää, siinähän se nyt on, työhuone :D2 kommenttia:

  1. Näillä tontuilla on todellakin sielu ja sydän! Ihan mahtavia tyyppejä, ts.tekijänsä kaltaisia.
    Niin, ja onnea sille työhuoneelle! :)

    VastaaPoista
  2. Ei siis liene ihmekään, että minäkin olen näille ruvennut juttelemaan, kun siinä sivussa kököttävät odottamassa :D Kiitos, hyvinhän tuo on toiminut :) Tuolla työhuoneessa on valmistumassa eräs hieman sotilaallinenkin hahmo, mutta ei minun tekemänäni ;)

    VastaaPoista