sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kuulumisia

Ei, ei ole tapahtunut luovuuden, vaan ajan loppuminen. Ei ole oikein ollut aikaa tehdä yhtään mitään käsityöjuttuja. Niin, paitsi yhteen fleecepeittoon virkkasin limenvihreät reunat, ja toiseen on ruskeat tulossa. Pari synttärikorttia tuli myös tehtyä, ja eihän niistä kuvia ole, kuten ei lahjaksi tekemistäni T-paidoistakaan.

Oli siis kummipoikani 5-v synttärit, poika tykkää kovasti Turtles-hahmoista, ja toiveena oli T-paita. Eihän sen kokoisia Turtles paitoja löytynyt edes nettikaupoista, ja olin jo luovuttamassa, kunnes mieleeni juolahti printtipaperi, jota käytin alkukesän leirin T-paidoissa (siitä myöhemmin). Vaalealle kankaalle sopivaa Bilteman printtipaperia kotoa löytyi, hieman haasteellista oli löytää yksivärisiä T-paitoja, lopulta nekin löytyi. Ostin Turtles-lehden ja leikkasin siitä kuvia, asettelin kopiopaperille ja kopioin printtipaperille. Siitä sitten vaan silittämällä siirto paidalle.

Inhoan turhaa paperiroskaa, joten silitin yhden kuvan kangaskassiin, eli lahjakassi oli valmis :) Lahjan saaja oli erittäin tyytyväinen, varsinkin kun tajusi, että kenelläkään kaverilla ei ole samanlaisia paitoja. Mukaan laitoin printtipaperille kopioituja kuvia, jotka voi laittaa mihin haluaa :)

Kesän leirit on siis ohi, hauskaa on ollut, vaikka välillä hyvin, hyvin väsyttävää. Ensimmäisellä leirillä lapset siis piirsivät itse paitoihin tulevat kuvat, ja kopioin ne printtipaperille. Melkoinen silitysurakkahan niissä oli, kun kuvan yhtä kohtaa täytyy silittää vähintään minuutin ajan. Aina ei sekään riittänyt (vaikka ohjeessa niin kerrotaan). Prässi olisi helpottanut hommaa huomattavasti. Paidoista tuli aivan huikean hienoja!

Kelit alkaa näköjään vasta nyt olla kesäiset, olenkin elänyt koko ajan toukokuussa, kun ei ole kesältä tuntunut. Jospa se nyt alkaisi. Niin muuten, muutama päivä sitten meille muutti uusi asukas, Kippari <3

Leiriläisten tekemiä reseptikirjoja

Kippari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti