maanantai 9. helmikuuta 2015

Työhuone!!!

Nyt se alkaa olla valmis! Välillä työhuone aikoi muodostua yläkertaan, mutta koska perheemme teini halusikin palata majailemaan ylös, järkkäilin työhuoneen alakertaan. Ikkunat kaipaavat vielä ehkä verhoja, tässä huoneessahan oli aiemmin sellaiset ohuet valkoiset, taidan kokeilla niitä. Pieniä kohdevaloja kaipaan huoneeseen myös, ja pari kehystä on hankintalistalla, niin saan muutaman julisteen seinälle.

Maalarin tikkailla roikkuu pari keskeneristä mattoa, ja sydämiä. Tähtivalo jää tuohon, tai sitten ei. Johto ei ainakaan yllä pistorasiaan (eli sähköreikään). Tikkaiden alla työskentely, tai loikoilu ei varmaankaan ennusta huonoa onnea? Vaatekaapin olen survonut täyteen eri kokoisia laatikoita, kaapin takaa pilkottaa pino saman kokoisia pahvilaatikoita, joissa on myös kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta. Eli tarvikkeita riittää...


Copa on aivan innoissaan sohvasngyn paikasta. Siitä kun on mukava katsella ulos, Silli tuntuu olevan samaa mieltä :)


Työhuoneen ovi oli aiemmin puun värinen, ja hyvin kovia kokenut. Koira oli joskus aikoinaan repinyt sisäpuolen ristikkoa ja reunaa. Lasikin oli aika naarmuinen työhuoneen puolelta. Revin rikkinäisen ristikon kokonaan pois ja maalasin lasin liitutaulumaalilla, jota oli purkin pohjalla juuri ja juuri riittävästi. Oven maalasin valkoiseksi. Ulkopuolen näkymästä takkahuoneeseen päin en ole ihan varma, tuo huone on sen verran tumma, että ehkä valkoinen ei olekaan oikea väri. Tai sitten takkahuoneeseen täytyy saada lisää valkoista, takkahan on jo valkoinen :) Nyt kun löytäisin vielä liidut jostain, niin saan oveen jotain kirjoitettuakin.


Niin että, olen tyytyväinen tähän. Jotenkin oikean tuntuinen tunnelma :)

2 kommenttia:

  1. Kivan tunnelmallista ja kivoja värejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Työpöytä on nyt tosin ihan omissa tunnelmissaan, täysin sekaisin :D

      Poista