perjantai 10. tammikuuta 2014

Eikä tässä vielä kaikki

Näitä sydämiä on siis vielä muutama lisääkin, ovat vaan jollain tavalla kesken, ilman täytettä, langat päättelemättä tai ilman nauhaa tms. Ideoita alkaa olla hurjasti, mihin kaikkeen näitä voi laittaa, oma suosikkini on tuo koivun kylkipala. Kokkitermejä näin kokkiohjelmien suosion aikakautena :) Tässä siis esimerkki, miten lanka vaikuttaa kokoon ja tottakai myös ulkonäköön. Isommat sydämet on tehty kaikki samalla silmukka- ja kerrosmäärällä, silti kokoero voi olla suurikin. Kuten oikealla oleva tumma viininpunainen sydän, sen vieressä oleva punainen ja lähellä oleva turkoosi. Pienissä sydämissäkin ero näkyy, samalla ohjeella saa tehtyä isomman esimerkiksi kaksinkertaisella langalla. tekeminen on vaan nopeampaa kuin ohuemmalla ja isomman sydämen ohjeella ;)

Sydämiä, sydämiä, sydämiä...ja koira.
Tuo pikku apulainen se on melkein aina mukana, kun jotain yritän tehdä. Kuonoa tunkee väliin, tai tulee siirtelemään tavaroita kun yritän kuvia ottaa :) Sydämiäni on siis testattu eläinkokeilla... Näitä kuvassa olevia sydämiä ei, mutta vastaavia kyllä. Hyvin ovat kestäneet tuon nyt 8kk ikäisen koiraystävämme ravistelua ja maistelua.

Mukana kassassa tuon tuohisydänjutun lisäksi pieniä sydämiä, joissa roikkuu kirkkaita bling, bling-koristeita, sydämiä pelkällä nauhalla ja rusetilla, sydämiä oksassa, ja sydämiä kehyksissä. Näissä on käytetty tavallista, hieman kimaltelevaa, kirjavaa, epätasaista, paljettia ja vähän pörröistäkin lankaa. Itse tykkään käyttää mukana luonnonmateriaalia, tai jotain jo käytössä ollutta, kuten tuossa nuo kehykset ja kirkkaat koristeet. Oksia ja puun kuoren palasia löytyy omasta pihasta, tai pihan vierestä, mistä on loppukesästä kaadettu puita. Minä niin tykkään myrskytuulista välillä, kun heti puhurin jälkeen saa tuoreita oksia maasta :)

2 kommenttia:

  1. Ihania! :)
    En ole ehtinyt vieläkään itse testaamaan!

    VastaaPoista
  2. Varo vaan, kun ohjeen oppii ulkoa, niin niitä on jopa liian helppo tehdä, ja sitten niitä tulee myös tehtyä... :D

    VastaaPoista