keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Tuunattu tuoli

Eräänä päivänä ne ilmestyivät, kaksi vanhaa tuolia. Siihen ne jäivät eteiseen nököttämään tietämättä mihin mennä. Hieman nukkavierut ja osaksi pinnasta puhki kuluneet, nappikin puuttui. Muutaman päivän päästä  toinen siirtyi vaivihkaa pojan huoneeseen, toinen jäi. Uutta pintaakaan ei voinut nyt laittaa; omat taidot ei riitä, ja teettäminen maksaa, mutta eihän sitä surkeaa voinut siinä katsella... Niinpä tuolille tapahtui tuunaus.

Melkein ennen-kuva.
Hirveällä tohinalla ja innolla, äkkiä, äkkiä, piti taas työhön ryhtyä. Niinpä jäi oikea ennen-kuva ottamatta. Tämä toinen tuoli on kuitenkin melkein samanlainen kuin tuo nyt jo tuunattu (tämäkin kaipaa ehostusta...) Tämä toinen on vain hieman pienempi, ja hieman vihreämpi.

Oikea jälkeen-kuva.

No, on se ainakin parempi mitä oli...
Ruskea tuoli sai siis pintaansa paikkoja. Paikkoina toimivat vanhat virkatut kukkaset, joista on ehkä ollut tulossa peitto tai tyynyjä. Paikat peittävät puuttuvan napin, ja risoja kohtia, osa on muuten vaan pintaan kiinnitetty. Virkatut palat on ommeltu käsin tuolin pintaan kiinni. Ja kyllä, sormet kipeytyivät, ja välillä piti olla melko mutkikkaassa asennossa, että sain neulan oikeaan suuntaan.

Mutta tärkeintä: tuoli ei näytä enää onnettomalta ja yksinäiseltä, vaan siltä, että se kuuluu meille :)

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuunaus Heli!! :) Sun ideat ja työt on aina olleet niin huikeita, että pitääkin nyt selailla rauhassa täällä enemmänkin!! :) Ja ihanaa kun jätit kommenttia, niin osasin klikkailla tänne sun sivuille! :) Ihanaa viikkoa ♥

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. <3 Mietin äskettäin, että meidän koti saattais olla hivenen tylsempi (persoona tämä kai silti on...), jos olis rahaa ostaa kaikkea, eikä tulis sovellettua juttuja. Tai jos tuo mies ei kantais kotiin noita "aarteita" :) Kiitos, samoin <3

    VastaaPoista