maanantai 3. maaliskuuta 2014

Ne-on-sydämii

Nyt ei ole edes vähän hyvien kuvien päivä, eikä kirjanpitopäivä, eikä verojuttujen ymmärtämispäivä, eikä ole muuten muidenkaan laitteiden toimimispäivä. Kuvat on sameita, mutta kun niistä edes jonkin verran selvää saa, niin olkoon (ja nyt vasta tajusin ajatella, että onkohan mulla TAAS vain linssi likainen...) Kirjanpidosta en tänään ymmärrä mitään, enkä varsinkaan veroista. On mulle ihan hepreaa kaikki ohjeet, eikä ole hajuakaan mitä pitäisi tehdä ja mitä ei. Päässä on kai ihan liikaa paperiasioita, kun on näiden omien juttujen lisäksi niin paljon uusia työasioita. Niin, ja lisäksi kaikki laitteet haluaa tänään jostain syystä temppuilla tai muuten vaan olla toimimatta. Ja siitä en tykkää yhtään! Laitteiden pitäisi toimia kunnolla! Luulisi että oltaisiin jo niin pitkällä tässä tekniikassa, että se onnistuisi?

Ehkä ei näin paljon suututtaisi, jos olo olisi normaali? :) Kurkkuun sattuu ja jokaista lihasta kolottaa :( No mutta enpä minä olekaan pitkään aikaan sairastellut, eli on kai välillä oltava mun vuoro. Jospa kohta siirryn sohvan nurkkaan viltin alle (jonka reunaan muuten virkkasin pitsin, laitanpa joskus kuvia) neulomaan :)

Otsikon sanaleikin tajuaa varmaan heti sydänkuvan nähtyään :) Neonsydämiä! Noita värejä näkyi olympialaisissa, joita en kovin paljon jaksanut seurata, ja ehkä niitä nähdään myös muutaman viikon päästä täälläpäin olevissa ampumahiihtokisoissakin? Joku pakkomielle oli saada tehdä neonvärisiä sydämiä, joten oli ostettava lankaa, ja tehtävä. Nämä sydämet ikään kuin huutavat, että HUOMAA MINUT!!!

Neonsydämiiiii :)
Kokeilin tehdä pienistä neulotuista sydämistä "kukkia". Tällaisia niistä tuli. Varsi on kukkien sidonnassa käytetyllä sidontateipillä päällystetty varrastikku, "lehtinä" on rusetilla oleva organzanauha.
Sano se kukkasin

<3
Lunta on tullut lisää koko päivän, eli ei tämä talvi ohi ollutkaan, vaikka joku teeveessä väitti niin. Saa vähän lunta ollakin, sillä ollaan mukana touhuilemassa lauantain Hippo-hiihdoissa :)

PS: Ihan pian tulee uusia nailonit naamaksi-hahmoja. Huhtikuussa on uusia kurssilaisiakin opetettavana :)

3 kommenttia:

 1. Kovin on lohdullista kuulla, että tuommoisia päiviä on muillakin.:)
  Kyllä sä siitä selviät! Jonkun sortin ongelmissa voisin auttaa, joten auton nokka
  tänne päin! Tai pikaensiapuun on kännykkä. :)
  Sydämet on somia! Kaiken touhun keskellä olet kerinnyt askartelemaankin.
  Pikaisiin paranemisiin, tai voihan olla, että olet jo "kuosissas" :)

  VastaaPoista
 2. :) Kerkisinkin siulle laittaa viestin, ennen kuin huomasin tämän. Koneella ollut koko päivän, mutta en ole omaa sähköpostia avannut aikasemmin...
  On vähän "pakko" ollut askarrella vähän keväisempiäkin juttuja, kun kohta tarvitaan torilla myytävää :) Mutta nämä tekemiset on ihanan tasapainottavaa toimistohommien lomassa :)
  Kiitos, eihän tämä mihinkään ole lähtenyt, kuumetta haluaisin, niin ehkä lähtis? :)

  VastaaPoista
 3. Niin, onhan mulla tosiaan ohjeita, ja netissä lisää, mutta en vaan tajua :) Ehkä sitten kun joku selittää ne mulle (ehkä mukaan tarvitaan vähän myös rautalankaa) :D

  VastaaPoista