tiistai 11. maaliskuuta 2014

Pipityynyjä

Tällaisia olen tänään tehnyt, en muistanut ostaa lisää jyviä, joten ne otti ja meni loppumaan kesken :( Linnuillekaan ei ole kauranjyviä varattuna, joten niiltäkään en voi lainata :) Voihan jyväkato! Näitä pitäisi saada nyt tehtyä!

Pipityynyt lohtutekstillä :)
Odottamassa on pino kirkkaamman värisiä keskeneräisiä tyynyjä, punaisia, vihreitä, kirjavia ja muutama harmaa villakankainen.

Näiden kuvassa olevien tyynyjen tekstit menevät näin:

---
Joskus on tarpeen
rakkaan halaus, teot, sanat.
Jotka vahvistavat
tunnetta
"tässä olen".
---
Pesen haavasi lohdusta lämpimällä vedellä.
---
Joskus voit huoletta
unohtaa sanasi
elämän näyttämöllä.
Minä kuiskaan.
---
Miten tärkeää onkaan, kun joku
tuudittaa tuskaa pois.
Keventää matalalla laahaavat askeleet.
Kietoo sydämen sylin lämpimään,
ja saa hymykuopan sentillä syvenemään.
---
Silmien pilke, mikä ihana hoitokeino!
---

Tekstit olen tulostanut printtipaperille, sydämet piirsin paperiin suoraan tussilla. Printit silitin valkoiselle puuvillakankaalle, jonka ompelin siksakilla toiseen kankaaseen. Tuo printtipaperi on vallan mainio keksintö! Sillä saa aikaan vaikka mitä, ja vaikka ohjeissa ei siitä mitään sanotakaan, niin onnistuu noinkin, että piirtää suoraan paperille. Tosin kovin paljoa kynällä hankaamista ei paperi kestä, eli lasten piirustukset kannattaa kopioida tai tulostaa. Niin, ja tekstit täytyy muistaa tulostaa peilikuvana! :)

2 kommenttia:

  1. Löysinpäs kivan blogin, jäin lukijaksi :) Eksyin tänne kun etsin googlen kautta pipityynyjä :) Ihana idea liittää itse tyynyyn joku runo, lämmittävä sana <3

    VastaaPoista
  2. Kiva, ja tervetuloa :) Tuo printtipaperi on tosi kätevää :) Bilteman printtipaperi on tarkoitettu mustesuihkutulostimelle, mutta sellaisissa, mitä ei pestä niin usein, ja mikä on mustaa, toimii myös laserilla tulostettu. Laserilla tulostettuna ei siis värilliset oikein pysy. Omituinen juttu :D

    VastaaPoista