sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Neulottuja sydämiä

Aiemmin mainitsinkin, että olen neulonut vähän sydämiä. Tein muutamasta nyt joulu(?)koristeita. Risut poimin taas omalta pihalta, ruskea sydän, mikä näyttää kuvassa ihan harmaalta, roikkuu hiukan jäkälöityneissä omenapuun oksissa. Kirkkaat koristeet ja pienet helmet olen irroittanut vanhasta jouluvaloköynnöksestä. Mittään ei heitetä pois, niin! =)

Sydän epätasaista villa-silkkisekoitetta.

Ruskea paljettisydän.

Vähän pörröinen sydän.

Valkoinen paljettisydän.
Tumma rautalanka on loppu, enkä ole sitä harmikseni kaupoistakaan löytänyt. Näissä koristeissa kun on myös noita kirkkaita pisaran mallisia koristeita, niin ei kirkas rautalankakaan haittaa. Niin, ja sydänten koko. Paljettisydämet ovat n.15cm korkeita ja kaksi muuta n. 20cm.

Neulottuja sydämiä on vielä jäljellä, risua myös, eli lisäähän näitä on tulossa... Täytyy vain hankkia lisää punaista satiininauhaa. Tuohon yhteen sain tehtyä viimeisestä pätkästä pienen jouluisen rusetin.

9 kommenttia:

 1. hei! Onko sulla jotain ohjetta noihin sydämmiin?
  On ihania!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje löytyy Bente Presterud Rovik (sillä tanskalaisella oolla) kirjasta Sydämellisiä lahjoja neuloen. Olisin kirjottanut sen tänne, mutta etusivuilla kielletään tällanen toiminta ehdottomasti...
   Kiitos :)

   Poista
  2. Niin siis norjalainen toi kirjottaja onkin... :D

   Poista
 2. Kauniita ovat, ja todella huolella tehtyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kaikki pikku virheet ei kuvissa näy :) En ihan huolellisesti jaksanut päätyjä silmukoida, enkä aina jossain nurkassa neuloessa hyvin nähnytkään :D

   Poista
 3. Moikka! Kauniita kaikki,mutta jos joku pitäisi valita, niin minun lemppari tuo nostalginen kakkoskuvan sydän. :) Voiko tilata jo tällä puheella, haluaisin antaa joululahjaksi tuollaisen aidon ja käsintehdyn!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Siis tuo ruskea paljettisydän? On tosiaan kuvassa vähän eri näköinen kuin oikeasti. Voin varata, ja jos joku muu onkin sitten kiva, niin vaihdat :) Lisää on tullut yksi luonnonvalkoinen vihreällä rusetilla, ja yksi kranssi kahdella sydämellä.

   Poista
 4. Toi eka kaunokainen taitaa roikkua tällä hetkellä meidän ovessa.On livenä vieläkin kauniimpi.kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se, sama sydän :) Kiitos itsellesi :) Sanotaanko vaikka, että sydän ovessa pitää rakkauden talossa.

   Poista