sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Nyrkkeilijä ja Luonnonystävä

Tämä nyrkkeilijä valmistui jo yli kuukausi sitten, mutta en voinut julkaista kuvia ennen kuin nukke on annettu uudelle omistajalleen 50-vuotislahjaksi. Ensimmäinen, mille olen ikinä tehnyt shortseja, pienen pyörittelyn ja kääntelyn jälkeen onnistui nekin, samoin tuo huppuviitta. Hanskat on ilmanraikastimet Biltemasta, jotka tyhjensin, mutta tuoksuvat silti edelleen :D Ehkä se haju joskus hälvenee.
 Ja sitten tämä viimeisin, eli luontoa ja eläimiä rakastava kotitonttu. Hän huolehtii toki kodin asioistakin muiden kotitonttujen tapaan, vaikka nämä eläimet ovatkin lähinnä sydäntä. Sopii siis mainiosti kotiin, missä on lemmikkejä. Rasittavana tapana on aloittaa höyryäminen lintujen talviruokinnasta jo paljon ennen maan jäätymistä, saattaa jakaa sosiaalisessa mediassa tietoa asiasta nimissäsi. Ystävällinen, hyvä kuuntelija.
Ja entäs tämä elämä muuten. Töitä ja töitä edelleen. Joulun aikaan pidin muutaman päivän vapaatakin :) Häjutuissa ollaan edistytty jopa sen verran, että olemme keskustelleet ruokajutuista ja kattelin vähän, että millaset kutsut sitä tekisin. Niin ja hirvee ressi! Onko se puku nyt sittenkään hyvä? Mitä jos... Entä jos... Olisko sittenkin pitänyt...? Aika paljon helpottaa kun välillä selailen lehtiä ja kattelen vaihtoehtoja netistä, kyllä se sittenkin taitaa olla oikea valinta. Ehkä parempia olisi löytynyt, mutta kauempaa tai isommalla rahasummalla. Vielähän minä voin sen hylätä sovituksen jälkeen, mutta sitten on vähemmän aikaa etsiä uusi.

Kotitonttuja ja vähän muutakin on nyt myynnissä myös Onnen kaupassa Rääkkylässä. Lisätietoa löytyy täältä. Onnen kaupan löydät myös Facebookista kirjoittamalla hakuun Onnen kauppa, tai klikkaamalla tästä.

2 kommenttia:

  1. Tuo nyrkkeilijä on aivan huippu, takkia myöden!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vähän jännitti kun en ole tilaustyönä tehnyt kuin tonttuja :)

      Poista