lauantai 7. helmikuuta 2015

Kirjoja ja rannekkeita

Stalkkeri
Oli tunne, että joku tuijottaa, mutta ensisilmäyksellä ketään ei näkynyt missään... Sitten katseeni hakeutui kahvinkeittimen suuntaan, ja siellä takanahan istui Kippari vakoilemassa :) Hetken tuijoteltuaan asettui tuonne keittimen taakse makailemaan lamppujen ja kahvinkeittimen lämpöön.

Onnen kaupassa on nyt myös muistikirjoja. Osaan olen käyttänyt vanhan kalenterin kuvia, onneksi on tullut säilytettyä ne :) Pieniin kirjoihin saa kivasti käytettyä paperin jämiä. Sivujen taitteluvaiheen voisin mielelläni jättää jollekin toiselle tehtäväksi, paperin käsittely kuivattaa käsiä tavattoman paljon! Kansissa on lisäksi pitsiä ja nauhaa. Nämä kirjat olen sitonut helmilangalla, samasta langasta olen osaan letittänyt solmimisnauhat. Kaikki nämä kirjat on ommeltu koptisidoksella, ihana tekniikka, tosin minä jätän ne kääminnät päistä pois. Kirjasta tulee tuolla sidonnalla kivasti aukeava, siihen on helppo kirjoittaa.

Isompia muistikirjoja

Pienempiä muistikirjoja
Onnen kaupasta löytyy nyt myös näitä pitsirannekkeita eri värisinä. Osaan olen neulonut palmikkokuvion, ja ne joissa sitä ei ole, on koristeltu nauhalla. Suhteellisen ohuita ja keveitä, mutta yllättävän lämmittäviä. Tuollaisia ei oikeastaan edes tiedä tarvitsevansa, kunnes kokeilee :D Ainakin omat ranteeni ovat joskus niin kovilla, että rannekkeilla hautominen tuntuu hyvältä.

Pitsirannekkeita
Päiviä häiden valmisteluun ja suunnitteluun tuli sitten lisää kolmen viikon verran. Tuonne samoille nurkille kun olisi tullut samana iltana soittelemaan isot bändit, niin eipä olisi ollut meidän vieraille majapaikkoja vapaana. Seuraava mahdollinen viikonloppu on kolme viikkoa siitä eteenpäin, eli silloin siis juhlitaan. Kirkkoonkin sain ajan sovittua. Kenkäkriisi vain jatkuu, yhdet kivat ja hyvän tuntuiset mulla on, mutta niistä täällä kotona saatu palaute vähän arveluttaa :D Haaveissa olisi löytää nyt vain hyvän malliset ja tuntuiset yksiväriset kengät, joita varten mielessä on tuunaussuunnitelma :)


Sukkahousunaamoja pääsen pian opettamaan lisää, Joensuun kansalaisopisto järjestää maaliskuussa toivekurssin https://webkuha.jns.fi/kurssi.php?kk=150524. Ihanaa että jo kurssilla olleetkin haluavat tulla uudestaan :) Teema on tällä kerralla vähän keväisempi, noitia ja enkeleitä (kurssilaiden toive tuokin) :)

1 kommentti:

 1. Taas mulle kävi niin, että kirjoitin jutun ensin ja sitten nimen valintaan....
  No mutta, ihania töitä olet taas kerinnyt tekemään ja nuo huoneiden muutokset!
  Mulle iskee aina inspis, kun katselen noita kuvia, mutta toistaiseksi ei mitään ole tapahtunut! Josko kevät toisi tullessaan ihmeen. :) Ainakin aikaa luulisi nyt löytyvän, kunhan näistä pakollisista asioista selviää.
  Mukavat nuo apulaiset siellä, ehkä meilläkin joskus vielä kehrää semmoinen pikku kisuli!
  Ajattele, enää 4 kk H-hetkeen eli sitä odotellessa. :)

  VastaaPoista