lauantai 24. elokuuta 2013

Myssyttelyä

Kirjaimellisesti ja muutenkin. Etsin vauvan myssyn ohjetta, sellaista, missä ei olisi sitä saumojen ompelemista viimeistelyvaiheessa. Eipä löytynyt sitäkään. Garnstudion ohjeista (joka löytyy täältä) löysin norjalaisen myssyn ohjeen, jossa ommellaan vain takasauma. Ohje oli kuitenkin tarkoitettu ohuemmalle langalle, joten silmukoiden määrää jouduin vähentämään. Myssyn "huippu" on suippo, on minusta hauskan näköinen, eli sellainen tulee varmaan tuohonkin myssyyn. Eli olen nyt aloittanut myssyn teon, ja sen ohjeen muokkaamisen, ja kirjoitan samalla ohjetta muistiin, jos vaikka myöhemminkin sitä tarvitsen. Enkä taas ymmärrä miksi tuo takasauman ompelu. Eikö ne norjalaiset ole muka kuulleet pyörö- tai sukkapuikoista?!

Myssyttelyä sitten muutenkin. Asioiden pohtimista ja pohtimista, eli myssyttelyä. Vaikka eihän mikään asia pelkästään miettimällä mihinkään muutu, mutta onpahan osa jutuista ainakin hyvin suunniteltu :)

Maalla asumisen ihanuuksia, tai sitten ei. Metsästyskauden alkaminen. Tekisi mieli käydä huutamassa, että tulkaa tänne pihaan turvaan, niin loppuu se metelöinti, ja saamme taas nauttia maaseudun rauhasta :) Viime syksynä tuossa takapihalla rymistelikin hirviemo kahden vasansa kanssa, nyt olen nähnyt muutaman hirven tuossa vähän matkan päässä katselemassa :) Tuo meidän pieni koirakin (tänään 4kk) on ihan ihmeissään kun jostain kuuluu metsästyskoirien haukuntaa. Niin outoa ja jännittävää se on, ettei uskalla ulos kakata.

Copa, Silli ja Rapala päikkäreillä.

HUOMIO!!! Kun tämän blogin katsojia on näköjään jonkin verran, niin liittykääs myös lukijoiksi. Kun ensimmäiset 20 lukijaa on kasassa, niin pidän ARVONNAN lukijoiden kesken. Jatkossa sitten taas lisää arvontoja. Palkintona ensimmäisessä arvonnassa on muistikirja. Eli sivun reunapalkissa olevaa linkkiä vaan klikkailemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti