keskiviikko 14. elokuuta 2013

Jostain on aloitettava...

Sataa, sataa, sataa, ja sataa. Eilen pääni täyttyi uusilla ideoilla, yksi niistä oli blogin aloittaminen, vihdoinkin. Johan tätä on ainakin vuosi mietitty...

Eiliset ideat, tuunauksia ja uusia tuulia. Joska sitä sittenkin aloittaisin yrittämisen, rohkenisinko? Kannattaako se? Realisti minussa ymmärtää, ettei heti, heti, heti voi menestyä, ja alku tulee olemaan hankalaa, mutta varmasti hauskaakin. Ilmojen viileneminen, tämä syksyn tuntu lisää halua tehdä käsillä (ja vähän koneillakin) jotain, vaikka tuli kesälläkin paljon tehtyä.

Kesällä tuli vietettyä muutama hetki myyntipöydän takana, ja muutama kotitonttu, kirja ja kyltti vaihtoikin omistajaa :) Teen mm tonttuja, joilla on sukkahousunaama, ja yleensä huovutetut vaatteet, muutamille olen tehnyt nutun vanhasta säärystimestä tai villapaidan hihasta. Pieniä muistikirjoja, joiden kansissa on kierrätysmateriaalia, vanhasta laudasta tehtyjä saunakylttejä, huovutettuja ruusuja ja pannumyssyjä. Kehittelen ja ideoin melkein koko ajan lisää. Ah, rentouttava tekeminen, ja sitä kun voisi vielä työkseen tehdä! Lisään kuvia heti kun tämä hommani etenee... :)

Asun maalla, eli aikaa tekemiseen on ja ei. Kotona on paljon muutakin tekemistä, kuin nämä tuunaukset ja käsityöt, ja vaikka tilaa on monen monta neliötä, en ole vieläkään saanut itselleni työhuonetta. Ehkä vielä joskus... Pieni kulttuurishokki muutto oli, mutta olen viihtynyt. Ennen asuin Järvenpäässä, kaupungin keskustan laidalla, nyt isossa saaressa, joka ei tunnu saarelta :) Kaukana silti, tai en minä, vaan kaikki muut. Edes mummola ei ollut näin maalla, enkä ikinä osannut kuvitellakaan muuttavani maalle. Muuton myötä sain hieman mielenrauhaa, inspiraatiota ja innostusta, sekä jonkinlaisen maaseutumielikuvituksen. Oikeastihan tänne ei kukaan vahingossa eksy, eli ei siellä ikkunan takana ole kuin korkeintaan hirviperhe :) 

2 kommenttia:

  1. HEI, kiva kun löysin blogiisi! Mielenkiintoisia juttuja! Itsekin olen vasta aloittanut oman blogini kirjoittelun ja myös suunnittelin sitä pitkään ja hartaasti etukäteen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun olet aloittanut! Hienoja töitä! Varsinkin neulahuovutetut hahmot ja karjalanpiirakat :) Leikkimökin betonirappuset oli hienot, minäkin odottelen, että tuosta vanhan tuvan lattiaprojektista jää betonia, niin pääsen kokeilemaan, viime kesänä piti sekin jo kokeilla... Joskus tulee muita hommia, niin aikomukset jää. Mutta hyvin suunniteltu on kai jo osaksi tehty? :)

      Poista