torstai 29. elokuuta 2013

Sirpaleita....

Tuovatkohan ne sirpaleet oikeasti onnea? Rikoin nimittäin tuossa eräänä päivänä lasin, en tahallani, vaan tapahtui taas sellainen "hups"-kädenliike uivauskaapilla :) Joku konjakkilasi se oli, kai. Mutta eipä koko lasi roskikseen päätynyt, sillä alaosa säilyi ehjänä. Laitan ennen ja jälkeen- kuvia (löytyy vielä samanlaisia ehjiäkin), kun olen saanut lasin tuunattua loppuun :)

Hahmoprojekti etenee jälleen vähitellen, "työpöytäni", eli keittiön pöytä, on täynnä villaa ja muita tarvikkeita. Siitä ne on taas raivattava pois illan tullen. Nyt on vielä niin hyvä ilma, että tarpeen tullen voimme syödä päivällisen terassilla :) Toiselta hahmolta pyysin ääneen anteeksi, koska hiuksia sovitellessa pääsi nauru :D

Valmistuminen etenee...
Hahmojen edessä olevat pallukat eivät suinkaan ole kuorittuja perunoita, vaikka siltä vähän näyttävätkin. Ne ovat superlonista leikatut, saksilla muotoillut tossujen sisustat. Noin saa tontun/hahmon tossuista hieman tukevammat, kuin jos ne huovuttaisi kokonaan villasta. Mutta onpas viisas ja tyyni katse tuolla toisella hahmolla :)

---
"Sirpaleita" hymähtävät ja jatkavat matkaansa.
Onneksi kaikki eivät viitsi rikkoa jo särjettyä,
ja välillä joku pysähtyy liimaamaankin.
---

"Omenoita", hymähdän minä. Kohta täytyy ostaa hillosokeria :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti