tiistai 27. elokuuta 2013

Joskus neulominen lähtee lapasesta...

...tai karkaa käsistä, ja silmukat tippuu puikoilta :) Tulihan näitä muutamat tehtyä, mutta täytyy olla valinnan varaa. Joskus taidan ottaa jonkun homman vähän liian tosissani, tai ehkä mietin liikaa sitä, mitä joku toinen ajattelee tekemisistäni. "Jos ei tykkääkään tästä, niin ehkä kuitenkin tuosta toisesta"...Tuosta norjalaisen myssyn mallista, tai siis ohjeesta/tekemisestä tykkäsin. Siinä kun ei ole niitä ommeltavia saumoja, tai olihan niitä alkuperäisessä ohjeessa. Turkoosin myssyn tein samalla ohjeella, mutta ilman suippoa päätä, ja nyörit tein neulomalla. Harmaat, huovutetut lapaset näyttää suuren suurilta noihin muihin verrattuna, mutta ajatus onkin, että niiden alle mahtuu ohuet lapaset. Lanka ei ole karheaa, mutta voi silti kutittaa herkkää ihoa. "Pallopipossa" on imeskeltävä/syötävä tupsu, josta ei irtoa langanpätkiä.

Ja vähän lisää helismejä:

---
Realistisena ihmisenä ymmärrän, kuinka ehdottoman epärealistista on haluta asioiden sujuvan täydellisesti.
---
Joskus pidän päivistä, jolloin tavallisista ideoista syntyy epätavallisia asioita.
---
Jos joku asia tuntuu hankalalta, se voi hyvinkin olla sitä.
---
Se, että on oma itsensä, ei tarkoita sitä, että kaikki hyväksyisivät sen.
Ne, jotka hyväksyvät, hyväksyvät ihmisen todellisen minän,
ja ovat ystävyyden arvoisia.
---
Elämän parhaat kokemukset ovat usein ensin vain unelmia.
Itse tykkään hyvistä yllätyksistäkin.
---

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihania neuleita olet tehnyt! Hyvällä menestyksellä ainakin homma on siis "karannut käsistä"! ;) Ja voi miten hyvin tunnistan tuon sinun pohdintasi siitä, että mitähän ihmiset tykkäävät! Onkohan tää väärä väri? Pitäiskö näitä varmuuden vuoksi tehdä enemmän? Pitäisikö vielä tehdä myös yksi tuollainen? Ja mikä ilo onkaan, jos huomaa onnistuneensa myös muiden mielestä!Työn iloa sinulle! =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ja ihanaa, etten ole yksin ajatusteni kanssa. Vaikka eihän se ole ihanaa, että on epävarma omasta osaamisestaan...mutta kuitenkin :) Pitäisi päästä eroon tuosta itsekriittisyydestään. Onneksi tekeminen on kuitenkin niin kivaa, että sitä on pakko jatkaa :)

    VastaaPoista