maanantai 26. elokuuta 2013

Keilamummot ja "Siis täh?"-myssy

Hahmot etenee, tänään valmistuivat vartalot. Nyt ne siis näyttävät keiloilta, joilla on kasvot :) Tonttujen vartaloon käytän vanhoja villasukkia, joihin on tullut reikiä. Sukan varsiosan silppuan täytteeksi vanhojen tyynyjen täytteen yms. lisäksi. Villasukkia teen käyttöön lisää tarpeen mukaan, sen verran mukavuudenhaluinen olen, etten paikatuista sukista tykkää. Molemmille lisäsin silmiin eyelineria. Naamaa vartaloon kiinni ommellessa pään asentoa kannattaa vähän kokeilla, sillä se vaikuttaa hahmon ilmeeseen yllättävän paljon.

Hahmot ulkoilemassa.
Viikonlopun aikana valmistui aiemmin mainitsemani vauvan myssykin. Pitäisi olla joku kokeilupää, että tietäisin miltä myssy näyttää päässä. Nauhat tein virkkaamalla, koska tuo lanka oli hieman liian paksua neulottavaan nyöriin. Tuon nimen "Siis täh?" myssy sai siitä, että alkuperäistä ohjetta tavatessani tuo oli yleisin suustani päässyt huudahdus.

"Siis täh?" myssy.
Noiden kahden hahmon lisäksi nyt on työn alla toinen lapanen, turkoosi myssy ja seuraava tonttu (tai mikä siitä sitten tuleekaan...) Työn iloa minulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti