maanantai 19. elokuuta 2013

Maanantai, taas saapui liian aikaisin kai

Vaikka on se hyvä välillä arjen tulla, ei ne viikonloput muuten tunnu viikonlopuilta :) Tämä maanantai meni enimmäkseen yläkertaa siivotessa ja tuotteita päivittäessä Taitomaahan www.taitomaa.fi jossa osa tekemistäni tuotteista on myynnissä käyttäjänimellä Keksi ilo. Kannattaa muuten tutustua sivustoon, siellä on vaikka mitä kivaa, myös tarvikkeita askarteluun ja käsitöihin. Sieltä sivun ylänurkasta löydät linkin Retromaahan, mistä löytyy vanhaa tavaraa :)

Tänään oli tarkoitus istahtaa sohvalle tekemään naamoja tontuille, mutta näin tämä aika vaan taisi mennä muissa hommissa, jotka venyivät ja venyivät muiden hommien takia :) Välissä kun piti käväistä kaupassa, mikä ei meillä olekaan ihan vain käväisyä... Ennen asuin lähellä kaikkea, melkein oven avaamisen jälkeen oli kauppa ja muut. Nyt on täytynyt totutella tähän, että kauppaan on matkaa 24km. Mutta ei kuulkaas tule ostettua niin paljon kaikkea turhaa :) Sitten oli arkeen kuuluvaa ruoan laittoa ja välillä minut kutsuttiin leikkimään vinkulelulla, ja pitihän tuo leikkiin kutsuja välillä käyttää ulkonakin. Olipa minulla, hervottomalla ötököiden vihaajalla, pieni Raid-episodikin, kun nurkkaa penkoessa eteeni sattui joku ötökkä, jota ei enää suihkutuksen jälkeen pystytty tunnistamaan.

Siivotessa mielessä pyöri taas uudet sisustusideat, voi miten tekisikään mieli taas uudistaa kaikkea! Nämä vuodenaikojen vaihtelut lisäävät aina halua muuttaa ja myllätä. Eikä uudistamiseen tosiaankaan tarvita isoja rahoja, mielikuvitusta ja sopivaa materiaalia vain :) Ja vähän sitäkin, että saisin muutkin innostumaan muutoksista... Tässä yksi suhteellisen edullinen muutos meillä:

Ikkunan "lasimaalaus"


Tuo yläkerran vessan ikkuna on sisälle portaikkoon päin, eikä portaita kulkiessa näe sisälle vessaan, ellei kurkota varpaillaan. Silti oli vähän sellainen olo, että näkösuojaa tarvitsee saada. Verhoja en sinne halunnut, enkä mitään kovin peittävää. Tuo "lasimaalaus" on tehty tavallisilla kalvoväreillä, kolmella eri valkoisen sävyllä ja helmiäisvalkoisella rajausvärillä. Hieman opettelua vaati alkuun värien käyttäminen pystyasennossa, mutta onnistui kuitenkin. Paksua kerrosta väriä ei siis voinut laittaa, koska maali valuu helposti. Kuvio, ranskanlilja siksi, koska sitä samaa löytyy vessan peilin kehyksestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti