lauantai 31. elokuuta 2013

Lasin uusi olemus

No niin, tällainen on se aiemmin mainitsema konjakkilasi, joka ei ole enää konjakkilasi. Nyt se on kierrätetty roskasta käyttöesineeksi.

Vieressä samanlainen (vielä) ehjänä.
Lasin reunan teippasin lasitöissä käytettävällä kupariteipillä. En tiedä mikä sen nimi oikeasti on. Rautalanka on melkein saman väristä reunan kanssa, ja tuon tehtyäni löysin ihan saman väristä kuparilankaa yhdestä askartelulaatikostani. Niinpä tietysti.


Vihreät helmet on muovia, joten kaikki on tarkasti aseteltu reunan ulkopuolelle. Tietenkin voisi käyttää led-kynttilää, niin olisi turvallisinta. Mutta valvoahan niitä kynttilöitä aina täytyy. Muutamaan kohtaan laitoin tipan pikaliimaa kiinnittämään köynnöksen.

Tunnelmaa...
Askartelukaupista saa myös tinan väristä teippiä, joka on tarkoitettu lasitöihin, jotka vain näyttävät lasitöiltä :) Se oli tuohon kuitenkin liian paksua, vaikka väristä olisin tykännyt.

Nyt kaikki lasit säästöön, ja sitten uusiokäyttöön! Eikä jemmailla niitä rikkonaisia pitkään, vaan askarrellaan heti syksyksi niistä tunnelmanluojia! Tuo valmistui niin nopeasti, että ajan puute on vain tekosyy :)

7 kommenttia:

 1. Katoin, että meillähän on noita laseja vielä 12kpl rikottavana :D Jos joku vaan jois sitä konjakkia, niin minä voin toki pestä lasit...

  VastaaPoista
 2. Moikka Heli! Kivoja juttuja olet tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Naurattaa itteänikin välillä, kun joku "roska" kädessä ajatukset laukkaa, että mitä siitä sais tehtyä. Kuulemma silmiin tulee sellanen kiilto siinä vaiheessa :D

   Poista
 3. Hei! Pitäskö miun tulla Sepon kanssa teille, niin tiskattavaa löytys. :) ja sen tiimoilta askartelua:) On sulla hyviä ideoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Tottakai meillä saa käydä :) Konjakkitilanteesta en ole ihan varma, mutta eiköhän sitäkin löydy :) Ja muistakin astioista voi kehitellä jotain uutta :)

   Poista